X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 38. Bölüm

İki cinayet, iki sır perdesi

Fidan evde bütün ekibe muhteşem bir mantı partisi verir. Bir inşaat alanında, işçiler çalışırken hafriyatın içinde bir insan iskeleti bulurlar. Bu bulgular ışığında ekip geçmişte işlenen bu cinayeti aydınlatmaya çalışır. Ölen kişinin kısa sürede kimliği tespit edilir. Halil adında bir adamdır. Halil’in ailesine ulaşılır ve cinayetin çözümü için ilk adım atılır.
Hapisten çıkan Rafet, Rıza Baba’nın elini öpmeye gelir. Rafet gerçekten bir kader mahkumudur. Başına ne geldiyse saflığı ve iyi niyeti yüzünden gelmiştir. Rıza Baba, artık hayatını düzgün yaşamak isteyen Rafet’e uygun bir iş bulur. Mesut da Rafet’e elinden geldiğince yardımcı olur. Fakat Rafet başını yine derde sokar.
Metin ve Tekin, Müjgan’ın peşindedir. Metin cesaret edip bir türlü Müjgan’a olan aşkını itiraf edemez, Tekin ise bu konuda kardeşine destek verir. Metin tam kızla konuşurken Müjgan’ın kuzeni Kaan, çocukları enselerinden yakalar. Başları derde girer.
Pınar ve Ayça, Ali ile görüşür. Ayça kapkaççıya çantasını kaptırır. Ali kapkaççıyı yakalamak için elinden geleni yapar.
Ceren ve Harun evlidir. Fakat Ceren’in Nedim adında bir aşığı vardır. Ceren, Harun’un kendisine şiddet kullandığı konusunda Nedim’i kışkırtır. Nedim, Harun’un karşısına çıkar adamdan hesap soracaktır. Harun ölür, cinayet Nedim’in üzerine kalır. Fakat asıl katil hala yakalanmamıştır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Pamir Pekin, Mehmet karakterini oynamaktadır

FRAGMANLAR