X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 40. Bölüm

Atıf eski özel harekatçıdır. Şimdi ise bir kahvehane işletmektedir. Mekanına bir çete musallat olur. Bu çetenin elemanları, gençleri uyuşturucuyla zehirlemektedirler. Atıf ele başı Levent’i ve adamlarını karşısına alır. Gözü kara bir adam olan Atıf, bu adamları etrafında barındırmaz. Ancak Levent ve adamları Atıf’a rahat vermezler. Levent, Atif’a bir komplo hazırlar. Olay polise intikal eder. Ekip, çeteyi ele geçirmek ve Atıf’ı aklamak için harekete geçer. Yavuz’un başına musallat olan Yılan Asım’ın yakını Asuman sorguya alınır. Paralelde ise Asım sorgudadır.
Asiye tecavüze uğrayan genç bir kızdır. Ailesi Asiye’yi, namusu temizlensin diye kendisine tecavüz eden adamla evlendirmek ister. Asiye ise canına kast eden ve psikolojisini bozan bu adamla asla evlenmek istemez. Asiye, kendisine tecavüz eden ve ayrıca evlenmek zorunda kaldığı bu adamı öldürür. Ekip Asiye’yi yakalar. Ama Asiye’nin hali içler acısıdır. Metin ve Tekin, Müjgan’ın arkadaşı Doruk’u ağaca bağlarlar. Hüsnü olayı çözer. Metin ve Tekin için evde sıkıyönetim başlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arka Sokaklar polisiye dizisidir

FRAGMANLAR