X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 44. Bölüm

Zeynep ve Murat’ın nikah gününü Asım intikam günü ilan etmiş ve tüm ekibi yok etmek için masa altına koyduğu bombayı patlatmıştır. Murat yaralı, Zeynep yoğun bakımdadır.

Mesut ve Hüsnü hemen toparlanıp Asım’ın peşine düşerler. Rıza Baba da aldığı yaralar yüzünden bir süre işten uzak kalmak zorunda kalır. Sinirler iyice gerilmiştir. Rıza Baba’nın yerine geçici olarak gelen Engin Balkan, serin kanlılıkla duruma el koyar. Mesut yeni gelen başkomiserden huzursuz olur. Bir de Ece isimli bir gazeteci haber için peşlerinden hiç ayrılmayınca Mesut iyice çilerden çıkar .

Patlamanın ardından Hüsnü’de  işitme kaybı ortaya çıkar. Hüsnü bu durumu değerlendirmeye çalışırken, Metin ve Tekin duruma el koyar ve kandırılan yine Suat olur.Asım kaçma planları yapmaktadır fakat ekip peşindedir. Asım son kozunu oynarken Murat’la yüzleşmek zorunda kalacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mehmet, Özel Harekattan gelmedir

FRAGMANLAR