X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 50. Bölüm

Ekip, üç ayrı cinayetin izini sürüyor

Kanal D’nin başrollerinde,  Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,  Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizide bu akşam; Ekip, üç ayrı cinayetin izini sürüp, olayların faillerini bulmaya çalışıyor.

Zeynep ve Murat, balayına giderken yolda buldukları kadının cinayetini araştırır. Tuba isimli bu kadının daha önce birlikte çalıştığı kadın satıcısı Derviş ve arkadaşı Leyla, cinayeti çözmekteki en büyük piyonlardır. Leyla, Tuba’nın sevgilisi Tarık ve bebeği ile yeni bir hayat kurma çabalarına karşılık Derviş’in Tarık’ı öldürdüğünü ve Tuba’nın peşini bırakmadığını anlatır. Bu, Leyla’nın hayatına mal olur. Ne var ki Derviş tüm bu anlatılanlar ve ipuçlarının sayesinde yakalanır. Tuba’nın bebeği ise birkaç gün Zeynep ve Murat’ta kaldıktan sonra Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edilir.
Bu sırada Mesut, Hüsnü ve Engin ise arkadaşları tarafından evinde, tek bacağı kesilmiş halde ölü olarak bulunan Kazım’ın cinayetini araştırırlar. Kazım’ın arkadaşı Halil, Kazım’ın karısının fesat bir kadın olduğunu, Kazım’a zor zamanlar geçirttiğini söyler. Ekip Kazım’ın karısının evine gittiğinde bunun tam tersi bir manzara ile karşılaşır. Bu da tüm şüpheleri Halil’e yönlendirir. Evi arandığında ise, Halil’in Kazım dahil birçok arkadaşını öldürdüğü anlaşılır.

Diğer bir olay ise İstanbul’da bir mahalle arasında bulunan Pertev isimli zengin bir işadamının cinayetidir. Cesedin bulunduğu mahallenin delisi Nemci ve Pertev’in yardımcısı Lütfü, Pertev Bey’in cinayetinin aydınlatılması konusunda önemli ipuçları verecektir.

Tüm bu cinayetlerin soruşturulması sırasında ekibimiz, özel hayatlarında mücadele etmeye devam etmektedir: Hüsnü çekilişte çıkan arabanın maddi yükünden kurtulmaya çalışırken Suat hayallerinden vazgeçmek istememektedir. Mesut ve Ece işle ilgili her şeye rağmen birlikteliklerini sürdürmeye çalışırken Mesut’un oğlu Tunç, bu durumdan rahatsızdır. Rıza Baba, Ali ve Pınar’a hala rahat vermezken, Murat ve Zeynep ise Tuba’nın bebeği sayesinde birbirlerine daha da yakınlaşır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Pınar'a evlenme teklif eden Yağız doktordur

FRAGMANLAR