X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 52.bölüm

Ekip, cana kıyanların yakasına yapışıyor

Mesut, Beyoğlu’nun arka sokaklarında kaçarken gördüğü Okan yüzünden çok sıkıntılıdır. Ece’den Okan’ı borç verme bahanesiyle ikna edip eve getirmesini ister. Mesut, Okan’ın peşindeki adamlarla, küçük bir çatışmaya girer. Adamlar yakalanır ve Okan AMATEM’e yatırılır. Tunç olan olaylar yüzünden babasına kızgındır. Kaçak muayenehane işleten Yalçın, illegal yollardan kürtaj yaparken Başak adlı bir kadının ölmesine neden olur. Bu işte payı olan Erkan, Yalçın ile Başak’ın cesedinden kurtulur. Başak’ın cesedini bulan Ekip, yeni hayatlara mal olmadan Yalçın ve yardımcısı Sevim yakalanır.Bu sırada ekip, küçük bir kızı öldüren bir caniyi yakalamaya çalışırken bazı hatalara engel olamaz.
Zeynep ve Murat, Zeynep’in Hollanda’dan gelen kuzeni ile uğraşırlarken, Hüsnü de Suat’ın yeni tutkusu tangoyla başa çıkmaya çalışır. Engin ise annesinin hastalığı yüzünden üzüntülüdür.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Şule, Engin Müdürün kızıdır

FRAGMANLAR