X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 53. Bölüm

Rıza Baba ve ekibini yine zor görevler bekliyor  

Engin, annesinin vefatından dolayı çok üzgündür. Ekip, Engin’in bir an önce kendisini toparlaması için ellerinden gelen her şeyi yapar.
Ece kayıp ağabeyi için endişelenmektedir. Fakat Okan’ın Mesut’la karşılıklı konuşması tüm hayatını değiştirmesi için yardımcı olur.
Doğulu bir ailenin kızı olan Şahnaz başına gelenler yüzünden  intihara kalkışır. Bunun üzerine ailesi Haldun isimli adamın peşine düşer. Ekip, Şahnaz’ın genç ağabeyi Veli’nin yeni bir hatayla hayatını karartmasına izin vermez.
Annesini öldüren Tufan’ı ise halası Nedime, polisin elinden kurtarmaya çalışır. Bu arada  da şüphelerin Servet’in üstünde olmasından faydalanarak Tufan’ı yurt dışına kaçırmaya çalışır. Suat’ın sağlıklı yaşam ve zayıflama takıntısı, sağlığını tehlikeye atmasına sebep olur. Suat’ın yardımına ise yine Hüsnü yetişir.Murat, Zeynep, Ali ve Pınar birlikte sinemaya giderler. Bu sırada Emel’in evine hırsız girer ve Pınar ile Ali’nin gecesi de yarıda kalır.  Murat’ı ise tekrar sıkıntılı günler beklemektedir.Son olarak Otmar’ın işlediği cinayet, Ekip’i arada kalacakları zor bir duruma sokar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hakan ve Aylin 440. Bölümde evlenmiştir

FRAGMANLAR