X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 54. Bölüm

Engin’e meslekten ihraç soruşturması açılıyor  

Engin üzüntülerini unutmak için gece gündüz çalışmaktadır.Ali ve Engin, gece çıktıkları nöbette, aşırı hız yapan bir arıcı takibe alırlar. Araçta bulunan genç Engin’e ateş eder. Engin de karşılık verince silahlı genç olayda ağır yaralanır ve Engin, meslekten ihraç soruşturması ile karşı karşıya kalır.
Bir telefon mağazasından yüklü miktarda malı gasp eden iki hırsız, saklanmak için zorla girdikleri evin küçük oğlu sayesinde başarılı bir operasyonla yakalanır. Eski bir suçlu olan Cemal’in hapishaneden kaçtığı haberini alan Rıza  Baba, Cemal’in ailesini takibe alırken, bir taraftan da Cemal’in yeniden bir hata yapmasını engellemek için tüm ekipi olayla ilgilenmeleri konusunda görevlendirir. Emel ise hırsız korkusu yüzünden hala Murat ve Zeynep’in evindedir. Üstelik her şeye karışamaya başlamıştır. Bu durumdan rahatsız olan Murat’ın sinirleri artık dayanamaz, evde kriz başlar. Bu arada Suat, zayıflama uğruna canını dişine takmış, yemeden içmeden spor yapmaktadır. Çocuklar evde salata yemekten bıkmıştır. Suat diyet nedeni ile baygınlık geçirir ve gözlerini hastanede açar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda karakterini Tunç Oğuz oynamaktadır

FRAGMANLAR