X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 60. Bölüm

Ekip bir silah şebekesini çökertiyor 

Kanal D’nin başrollerinde,  Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,  Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizide bu akşam; Rıza Baba ile ekibi, yurt dışına satış yapan bir silah şebekesini çökertiyor.

Ayhan adlı bir şahıs, bir silah şebekesinin başıdır ve satışlarını yurt dışından sürdürmeye devam etmektedir. Buradaki bağlantısını sağlayan Yakup adlı kişi, satış sırasında Kenan adlı adamı ve onun adamlarını kandırmaya çalışır. Kenan, Yakup’u ortadan kaldırır. Fakat arkasında bıraktığı izler Ekip’i şebekenin başına kadar götürür.
Vildan adlı kadın hamiledir. Kürtaj yaptıracak parası olmadığı için Selim adlı adamla birlikte bir soygun düzenlerler.  Çalıştığı yeri soymaya çalışırken işler tersine döner ve mağaza sahibi Dündar ölür.  Vildan sorguda çözülür ve Ekip’in Selim’i yakalamasında yardımcı olur.

Bu arada Hüsnü’lerin evlerinin altındaki yatır, mahallelinin burayı bir türbeye çevirmesine neden olur. Hüsnü bundan kurtulma yolu ararken Metin’le Tekin yeni bir kazanç kapısı yaratırlar.

Tam işler yoluna girmişken, Aylin’in getirdiği haberle Ekip tekrar yeni bir soruşturmaya başlar. Ölü bulunan Hakan adlı kadın satıcısından sonra tele - kız Melis’in ölümü katilin kim olabileceği konusunda kafaları karıştırır. Melis’in evindeki soruşturma, Nalan adlı arkadaşının geçmişte bıraktığı hayatı ve katili bulma konusunda etkili olur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Burcu Kara, Arka Sokaklar dizisine 2023 yılında girmiştir

FRAGMANLAR