X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 62. Bölüm

Ekip bir çeteyi çökertiyor

Kanal D’nin başrollerinde,  Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,  Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizide bu akşam; Rıza Baba ile ekibi, soygun yapan, cinayet işleyen bir suç şebekesini çökertiyor.

Sokaklarda mendil satarak okul harçlığını çıkaran Şükran, Engin Başkomiser tarafından tanınıp çok sevilmektedir. Bir sabah yolda göremediği küçük kızın peşine düşen Engin, yakınlarda yapılmış olan kuyumcu soygununu da açığa çıkartıp, soygunu yapan Kamil ve adamlarını yakalar.

Bu arada Ekip etrafta sürekli soygun ve gasp yapan bir çetenin izini sürmektedir. Birlikte çalışan Kamil ve İrfan için yürütülen soruşturmada geçmişlerinin de temiz olmadığı anlaşılır. Ekip yaptığı sorgulama ve araştırmalar sayesinde hem bir cinayeti aydınlatır, hem de suçluları yakalar.

Suat komşusu Ferda ve Zeliha’nın ısrarıyla evine çağırdığı falcı kadının sözlerinden çok etkilenir. Karısının sürekli para istemesinden bir durum olduğunu anlayan Hüsnü, evin önünde pusu kurup kendi evine baskın yapar. Metin ve Tekin ise bu durumda bile avantalarını çıkarırlar.

Pelikan adlı mizah dergisinde çalışan Ufuk, her zamanki gibi gece dergiden çıkarken bir cinayete kurban gider. Cinayetin işlendiği  yerde bırakılan çizim kafaları karıştırsa da, dergi çalışanlarının desteği ile katil kısa zamanda yakalanır.

Mesut, Tunç’un rahatsızlığı yüzünden her olaydan sonra hastaneye oğlunu ziyarete gider. Mesut, Yavuz’un verdiği haberle yıkılır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arka Sokaklar yayın hayatına 2006 yılında başlamıştır

FRAGMANLAR