X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 67. Bölüm

Ekip bir cinayetin izini sürüyor       

Ekip, şüpheli bir cinayetin izini sürerken, emlak kralı olarak bilinen Üstün Sarıkaya’yı gözaltına alır. Fakat sorguya katılan avukat Seyhan, Üstün’ün kısa sürede salıvermesini sağlar. Görülen duruşmada Engin Başkomiser’in tanıklığına başvurulsa da Üstün’ün suçu ispatlanamaz.
Tunç’un hastanede tedavisine devam edilmektedir. Mesut hastane ve ev arasında mekik dokurken bir taraftan da ilik için haber beklemektedir.
Merkez’e gelen  Pervin adlı bir kadın, peşindeki adamla ilgili bilgi vererek Ekip’ten yardım ister. Fakat Pervin’in verdiği eşkal ve robot resim Ekip’i tesadüfen,  yaralanan muhasebeci Hakan Gümüşdal’ın azmettiricilerine ulaştırır. Sorguda verdiği ifadeyle her şeyi anlatan Cemal adlı şahıs, yapılan bir operasyonla Seyfi Kelleci adlı suçlunun yakalanmasına yardımcı olur.
Ayla evde dinlenirken, Fatoş ve Aykut adlı iki hırsız eve girmeye çalışırlar. Ayla tüm mahalleyi ayaklandırarak hırsızların yakalanmasını sağlar. Eve takılan alarm ise  yine Ali’yle Pınar’ın başını yakar.
Suat’ın komşusu Ferda ise, Suat’ın aklını çelip dizilerde yardımcı oyuncu olarak oynamaya ikna eder. Çoluk çocuk gittikleri dizi setinde Suat ilk rolünü alır fakat işler yine beklediği gibi gitmez.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan 455. Bölümde boşanmışlardır

FRAGMANLAR