X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 75.bölüm

Villada şüpheli cinayet

Bir villada hizmetli olarak çalışan Vildan adlı kadının şüpheli ölümü üzerine Ekip soruşturma başlatır. Ev sahibi Yaman, bir iş işin yurt dışında bulunmaktadır. Eşi Suzan Hanım, villada kalan tek kişi olduğu için şüpheli olarak gözükse de yapılan soruşturma sonucunda gerçek suçlu yakalanır.
Mesut’un başı beladan kurtulmamaktadır. Bora ve abisi Korkut tepeden bir emirle Mesut’u zor durumda bırakırlar. Seyhan, yeni aldığı bir davayla sorumsuz bir sürücünün cezalandırılmasına çalışmaktadır. Karşı tarafın avukatı ve suçlunun yakınları tarafından zorlansa da Engin’in desteği sayesinde davayı kazanır. Metin ve Tekin yerde buldukları para dolu cüzdanı sahibine teslim ederler. Küçük Çobanlar yine Ekip’in neşe kaynağı olurlar.
Aylin’e araçta olan bir ceset anonsu gelir. Ekip izini sürdüğü cinayette, şarkıcı Sude ve sevgilisi Hasan’a ulaşır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mesut, tedavi görmek için Rusya'ya gitmiştir

FRAGMANLAR