X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 78.bölüm

Ekip baskına uğruyor 

Ekip uyuşturucu mafyasına büyük bir baskın yapacaktır. İşin başında bulunan Cevher ve Korhan adlı şahıslar, bu baskında, kaybettikleri para ve uyuşturucuyu geri almak çok büyük bir riski göze alırlar. Tüm Ekip’in rehin alındığı bu büyük karşı baskında herkesin hayatı tehlikeye girer.
Eski suçlu Kürşat, kızı Nihal ile birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Evinin önünde içki içen gençlerden rahatsız olan Kürşat onları uzaklaştırmak isterken Hüseyin adlı gencin ölümü onu zan altında bırakır.
Hüsnü’nün çocukları ise, babalarının ne kadar sıkıntı çektiğini fark ederler. Suat ile birlikte tiyatro gittikleri gün, babalarına hazırladıkları sürpriz yine ortalığı karıştırır.
Bir hırsızlık olayının soruşturmasında ortaya çıkan suçlar, Ekip’i Kamil Aydın adlı şahsın ve adamlarının olduğu villaya sürükler. Yakalan Kamil, Ekip’ten uzaklaştırılan Mesut için umut ışığı olur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zeliş ve Tunç Almanya'ya yerleştiler

FRAGMANLAR