X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 79. Bölüm

Ekip operasyonda 

Ekip, soygun ihbarı üzerine gittiği evde daha karışık bir manzarayla karşılaşır. Evde hem soygun gerçekleşmiş, hem de bakıcısıyla birlikte evdeki küçük çocuk kaybolmuştur. Soygunda parmağı bulunan Tahir ve Ekrem adlı şahıslar yakalanır. Mesut’un sürülmesini sağlayan Bora ve adamları açık vermeye başlayınca Ekip üstlerine gider. Seyhan’ın da yardımıyla şebeke elemanları yakalanır. Artık geriye bir tek suçlarını itiraf etmeleri kalmıştır.
Ayla, kocasıyla bir şeyler yapmak istemektedir. Bir musiki cemiyetine kayıt yaptırmak ister fakat, bu boş zamandan yaralanmak isteyen Ali ve Pınar kendilerini musiki icra ederken bulurlar.
Bir bar çıkışı kaza sonucu hayatını kaybeden Muhsin adlı şahsın ölümü Ekip’i dansözlük yapan Serpil adlı kadına götürür. Serpil ve sevgilisi Cengiz kendilerini kurtarmaya çalışmaktadırlar. Ailenin reisi Yahya, Serpil’in ölüm emrini çıkarmıştır. Murat, Serpil’den yararlanarak Cengiz’i yakalamaya çalışır.
Metin ve Tekin harçlıkları azalınca para kazanmanın yollarına bakarlar. Okulda kopya sattıkları duyulunca da Çoban Ailesi’nde kıyamet kopar.

                      

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kadir'in dövüştüğü adamın lakabı Kaburgaydı

FRAGMANLAR