X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 80. Bölüm

Mesut aklanıyor, Ekip'in yüzü gülüyor...

Kanal D’nin başrollerinde,  Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,  Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Bir restoranda yemek yiyen Erkut ve Osman adlı şahıslar, ödemeyi çalıntı kredi kartıyla yapmaya çalışırlar. Şef garson Ayşe, iki suçluyu zor bir duruma sokar. Hesabı ödeyip çıkan suçlular, mekanı soymak için gece geri dönerler. Ayşe’yi yaralayıp kaçan Erkut, bir planla geri döner fakat, amacına ulaşamadan Zeynep tarafından yakalanır.

Mesut’un aklanması herkese derin bir nefes aldırır. Ekip yeniden bir arada olmayı beklemektedir. Seyhan ve Zeynep başbaşa verip, Engin’i evlilik konusunda sıkıştırırlar.

Suat geceleri uykusuzluk çekmektedir. Aldığı uyku ilacını Hüsnü içince hem azarı işitir, hem de Ekip’tekilerin şaka konusu olur.

Eski bir suçlu olan Timur, emniyete gelip Rıza Baba’dan yardım ister. Bir otelde bulunan Aysel, kuzeni tarafından zorla fuhuşa sürüklenmektedir. Çocuğu elinde tutan Refika ve Aydın adlı şahıslar operasyonla yakalanır ve çocuk ailesine teslim edilir.

Pınar ailesinin baskısı karşısında onlarla tartışır. Bu sırada gelen haberle bir arkadaşının gizlice evlenmesine yardım eden Pınar, gelinlikçide annesine yakalananınca işler karışır. Ali yine Rıza Baba’yla karşı karşıya gelir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Engin Müdür'ün eşi Başak, öğretmendir

FRAGMANLAR