X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 84. Bölüm

Zeynep, telekızların arasında

Sedat, doğum yapacak olan eşiyle birlikte, yeni bebeğin heyecanını taşımaktadır. İhmalkâr biri yüzünden eşini ve bebeğini kaybedince, Engin ve Seyhan adaletin yerini bulması için bu davada Sedat’a destek verirler. Dava avukatlığını üstüne alan Seyhan bu sayede Engin’le olan ilişkisini düzeltmek için de elinden geleni yapar. Fakat mahkeme sırasında olan olaylar tüm Ekip’i şaşırtır.
Merkeze gelen art arda ihbarlarda bulunan kadın cesetleri Ekip’i harekete geçirir. Öldürülen bir telekızın katilini bulmak için, onların aralarına karışan Zeynep, Murat’ın ve Ekip’in yardımıyla katilin ele geçirilmesini sağlar.
Suat’ların kapısına gelen çekim ekibi ailenin aklını karıştırır. Evi kiralamak isteyen set ekibi iyi bir ücret karşılığında aileyi ikna eder. Ancak eve gelen Hüsnü, film’in sanat filmi olmadığını anlayınca işler karışır.
Gelen son ihbarla sorguya alınan Hayrullah adlı şahsın, hem İstanbul’da hem de memleketinde evlendiği anlaşılır. Nikahlı karısı Asiye, İstanbul’a namusunu temizlemeye gelmiştir. Aşiret üyeleriyle birlikte Hayrullah ve ailesini kıstıran Asiye ve adamları, Ekip’in müdahalesiyle karşılaşır. Mesut adamın mağduriyeti karşısında onu kurtarmak için elinden geleni yapar.

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Doktor Yağız, Başak'a evlenme teklif etmiştir

FRAGMANLAR