X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 88. Bölüm

Ekip, uyuşturucu çetelerine karşı

Derya adlı bir genç kız evinde ölü bulunur ve ilk şüpheli olarak onun yanında olan Onur adlı kişi gözaltına alınır. Derya’nın ağabeyi Sezgin ve birkaç ay önce ölen akrabaları hakkındaki bilgiler  Ekip’i suçluya ulaştırır.
Pınar ve Ali arasındaki gerginlik sürmektedir. Pınar’ın Ali’yi, Rıza Baba’nın evinde yaşamaya davet etmesi ikilinin arasının açılmasına sebep olur.
Yeliz, Ayla’nın da yardımıyla yeni başladığı okula alışmaya çalışmaktadır. Okulun temiz gençlerinden Enver, başka bir öğrenciye yardım etmeye çalışırken kendini bir uyuşturucu ticaretinin ortasında bular. Engin Başkomiser ve ekip üyeleri başka çocukların zarar görmemesi için okullara kadar giren çetenin peşine düşerler.
Küçük Çobanlar okul arkadaşları Melis’in hem gönlünü kazanmak hem de ailesindeki şiddetten kurtarmak için evlerine alırlar. Ailenin araya girmesi ve davetsiz misafir Arife hala, Hüsnü’nün yine tadını kaçırır.
Polis Fatih, karısıyla yaşadığı sorunlar yüzünden dengesini kaybeder. Karısını öldüren Fatih bu işe iş arkadaşlarının da karışmasına neden olur. Tüm Ekip’in kimse zarar görmeden sonuçlandırmaya çalıştıkları davada, kendi mesleklerinden birinin peşine düşmek zorunda kalırlar.

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kadir'in dövüştüğü adamın lakabı Kaburgaydı

FRAGMANLAR