X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 91. Bölüm

Ekip, polis cinayetini araştırıyor

 Ekip, öldürülen bir polis memurunun katillerini bulmak ve olayın ardındaki sır perdesini aralamak için harekete geçiyor.
Köyünden kaçıp İstanbul’a gelen Fatma adlı genç kız, burada kendine ait bir hayat kurmuştur. Fatma’nın şüpheli bir kaza geçirmesinin ardından Ekip harekete geçer. Ağabeyi ve annesi olayın çözümü için Ekip’e destek olur.
Ahlak Masası’nda görev yapan Fazlı adlı polis memurunun deniz kenarında cesedi bulunur. Fazlı’nın amiri Atilla Başkomiser, bu olay üzerine Rıza Baba’nın yanına gelir. Tüm Ekip’in araştırma yaptığı olayda Engin Başkomiser zor anlar geçirir. Polis memurunun ölümünün ardındaki sır perdesinin kalkması ile, hem kirli işlere bulaşmış gibi gösterilmek istenen Fazlı’nın, hem de ailesinin temize çıkmasını sağlanır.
Hüsnü, İstanbul Emniyeti Hafif Müzik Orkestrası’na katılmıştır. Evde yaptığı pratiklerle herkesi canından bezdirmişken, Metin ve Tekin’in sokakta gördükleri bir müzisyen, iki kardeşin yeni ticaret planları yapmalarını sağlar. Küçük Çobanlar bu sefer hem içerde hem dışarıda başlarını belaya sokarlar.
Ekip, merkeze gelen bir çocuk kaçırma ihbarıyla merkezden hareket eder. Çocuğu kaçıran Yaman adlı şahsın tek istediği ortaklarından payını alarak hastanede yatan annesinin masraflarını karşılamaktır.
Murat ve Zeynep tam her şeyi yoluna koymuşken karşılaştıkları eski akademi başkanı, Zeynep’in kafasını karıştırır. Çocuğu için endişelenerek işi, Murat’ın mesleği bırakmasını isteyecek kadar büyütür.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Esra, Hüsnü'nün dördüncü eşidir

FRAGMANLAR