X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 93. Bölüm

Uyuşturucu, cinayet ve macera

Ekip, uyuşturucu tacirlerine karşı operasyondan, şüpheli bir intiharın takibine kadar birçok olayla ve macerayla karşı karşıya kalıyor.
Arif adlı adamın çocuğu olmamaktadır. Bir akşam Ömer adlı arkadaşı ile birlikte eve dönerken intihar eder. Başta her şey bir intihar vakasıymış gibi gözükse de, Ekip, Arif’in eşi Nesrin’den şüphelenir ve kadını takibe alır.
Ali ve Pınar evlilik hazırlıklarına başlamışlardır. Evdeki bu kalabalık Rıza Baba’yı hem sosyal hem de duygusal anlamda zorlar.
Gülşah adlı kadın, bir uyuşturucu şebekesinin başındadır. Kadının, Semih adlı sevgilisinin kardeşi yüksek dozda uyuşturucudan hayatını kaybedince ortalık karışır. Semih kardeşinin ölümüne sebep olan kişilerin peşine düşer. Ekip’in de işin içine girmesiyle büyük bir operasyonla suçlular yakalanır.
Tunç, Koray’dan ders almaya devam etmektedir. Adam her ne kadar Tunç’a karşı iyi niyetli olsa da hem sevgilisi hem de kendisi uyuşturucu işine bulaşır.
Pentagonda çalışan James adlı şahıs, bir olayı çözmek için Türkiye’ye gelmiştir. Bazı sırların satış pazarlığını önlemek için yaptıkları operasyonda Nusret adlı bir vatandaşın arabası hasar görür. Nusret’in de karışmasıyla büyüyen olaylar Rıza Baba ve Ekip’in araya girmesiyle çözülür.
Arife Hala inatla Rafet Albay ile görüşmektedir. Metin ve Tekin ise kendi bilgisayar oyunları peşindedirler. İnternet cafede kilitli kalmalarıyla yine Hüsnü’yü kızdırırlar.

 

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Elif, Aylin'in öz kızıdır

FRAGMANLAR