X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 94. Bölüm

Dilenci çetesine operasyon

Ekip, çocukları kaçıran ve zorla dilencilik yaptıran bir çeteye karşı operasyon düzenliyor.
Koray ve Nil’in ilişkileri bozulur. Koray’ın, başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen genç kadın aşırı dozda uyuşturucu alarak intihara teşebbüs eder. Bütün bu olayların üstüne Tunç gelince, Ekip olaya müdahale eder.
Metin ve Tekin evden dışarı çıkmak için izin koparırlar. Yanlarına Şule’yi de alan küçük Çobanlar, güzel kızlara takılınca başları yine belaya girer.
Yaşar, 60 yaşlarında zengin bir iş adamıdır ve kendinden yaşça küçük Songül adlı bir kadınla evlidir. Yaşar, esrarengiz bir şekilde öldürülür. Başta farklı isimlere yönlenilse de ekip gerçek suçluyu yakalar.
Sokaklarda dilencilik yapan Hamdi, başta hiç kimsenin dikkatini çekmez. Ancak İstanbul’a, kızını bu adamdan kurtarmaya gelen Resul adlı adam, Hamdi’nin tüm pis işlerinin ortaya dökülmesini sağlar.  Ekip de dilencilik şebekesini çökertir.
Ali ve Pınar evlilik hazırlıklarına devam etmektedir. Rıza Baba bu işten hiç hoşlanmamasına rağmen çocuklara alışveriş için izin verir. Bulundukları yeri genç aşık basınca, Ali çok yüklü bir faturayla başbaşa kalır.

 

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Özlem Çınar, Aylin Komiser rolünü oynamaktadır

FRAGMANLAR