X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 97. Bölüm

Ekip’ten, fidye operasyonu

Ekip, kaçırılan bir çocuk için fidye istenince operasyon için düğmeye basıyor.
Bekir adlı şahıs akıl hastasıdır ve evinin bodrumunda bağlı tutulmaktadır. Bekir, babası Cemal’i yaralayarak evden kaçar. Sokaklarda gezinen Bekir’i bulmak için harekete geçen Ekip, Cemal ve Bekir’in hesaplaşmasına tanık olurken, bir cinayeti de aydınlatır.
Tunç, yeni okuluna alışmaya başlamıştır. Yeni tanıştığı arkadaşı Harun, hem Ayla Hoca’yı hem de Mesut’u endişelendirir.
Eşinden boşanıp yeni bir hayat kuran Sevim adlı kadını Caner adlı eski eşi rahatsız etmektedir. Sevim’in küçük oğlu Okan’ın kaçırılmasının ardından bütün şüpheler Caner’in üstünde toplanır. Okan için fidye istenmesi üzerine Ekip operasyona hazırlanır. Zeki adlı şahsın yaptığı telefon konuşmaları ve borçları, Ekip’i şüpheye düşürür.
Metin ve Tekin mahallelerinde oturan Ahu’nun evini gözetlemeye çalışırlar. Tekin ağaçtan düşüp hafızasını kaybeder. Hüsnü hem Tekin’in hafızasını geri getirmek hem de küçük Çobanların oyununu ortaya çıkarmak için bir plan yapar.
Mine ve Barış adlı gençler uyuşturucu satıcısı Ayhan’ın eline düşmüşlerdir. Ayhan ne der ise yapmak zorunda kalan Mine, onun isteklerinden yorulunca Ayhan’ı yaralayıp kaçar. Ekip’in peşine düştüğü olayda, Mine ve Barış’ı korkunç bir son beklemektedir.
 
         

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Doktor Yağız, Başak'a evlenme teklif etmiştir

FRAGMANLAR