X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 98. Bölüm

Suç şebekesine baskın

Ekip, bir suç şebekesine karşı baskın düzenliyor. Mehmet adlı şahıs çalıştığı inşaatın temelinde altın sikkeler bulur. Yanında kaldığı akrabası ve ustabaşısı Harun adlı şahıs tarafından takip edilen Mehmet ölü olarak bulunur. Ekip, satılmak istenen altınların izini sürerek suçluya ulaşır.
Mesut, yapılan bir ihbar üzerine Hilal adlı kadının evine gidecektir. Eski eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Hilal, komiseri zor durumda bırakır.
Rafet Albay kendini affettirmek için Arife Hala’ya ulaşmaya çalışmaktadır. Bu durumdan kâr elde etmeye çalışan Metin ve Tekin, barıştırma bahanesiyle para kazanmanın yolunu ararlar.
Yetiştirme yurdundan yeni çıkan Halis ve İrfan adlı gençler, bir şebekeyle çalışmaya başlamışlardır. Son yaptıkları soygun sırasında Ekip mekana baskın yapınca çocuklardan biri yaralanır. Mesut ve Hüsnü çocukların saklandığı yeri bulurlar.
Yeliz’in başına gelenlerden kendini sorumlu tutan Engin, genç kadının düzelmesi için elinden geleni yapar.
Gülizar adlı kadın sevgilisi Akın için her şeyi göze almıştır. Sevgilisinin, mafyaya borcu olduğunu sanan genç kadın, Akın’ın başka bir kadınla kaçmaya çalıştığının anlar. Ceylan’ın babasıyla birlikte bir plan yapan Gülizar öfkesine yenik düşer.
                          

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Engin Müdürün çocuğunun ismi Hasan'dır

FRAGMANLAR