X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 99. Bölüm

Suç şebekelerine karşı operasyon 

Kaybolan insanların peşine düşen Ekip, büyük bir suç şebekesiyle karşı karşıya kalıyor.
Ekip, ortadan kaybolan Gülizar’ı adlı genç kadının peşine düşer. Zeynep, genç kadının duygularını anladığı için onu kazanmak için elinden geleni yapar.
Artarda gerçekleşen cinayetlerin birbiriyle bağlantısız olması Ekip’i zor durumda bırakır. Bir operasyon düzenleyen ve kaybolan insanların peşine düşen Ekip büyük bir suç şebekesiyle karşılaşır.
Metin ve Tekin yine kazanç elde edecekleri bir işe başlarlar. Gelin ve damatların arabalarının önüne atlayan küçük Çobanlar, yine gözlerini hastanede açarlar.
Ölü bulunan Can adlı şahsın katilinin peşine düşen Ekip soruşturmadan bir sonuca ulaşamaz. Diğer taraftan kardeşinin katilinin peşine düşen Selim hiç beklenmedik biriyle yüz yüze gelir.
Tunç yeni okuluna alışmaya çalışmaktadır. Okul arkadaşı Esma ona derslerinde yardımcı olmaktadır. Esma’nın bir derdi olduğunu fark eden Tunç, Mesut komiserin de dahil olduğu bir operasyonla Esma’yı üvey babasından kurtarır.

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Emniyetteki köstebeğin ismi Ünal'dır

FRAGMANLAR