X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

10.bölüm

Demir, Asi’yi kaybetmekten korkuyor

Kanal D’nin, başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç’in oynadıkları sevilen dizisi “Asi”nin bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Demir, Asi’yi kaybetme korkusu içine giriyor ve Kenan’la aralarındaki aşk savaşı iyice kızışıyor.

Demir artık kendisine bir rakip çıktığının farkındadır. Bu kişi Kenan’dır. Kenan, Asi’yle yakınlaşmak için öncelikle kaleyi içten fethetmeye çalışır. İhsan ve Neriman’la birebir iletişime geçer. Asi’ye talip olduğunu söylemekte sakınca görmez. İhsan kızlarının büyüdüklerinin yeni yeni farkına varırken, Neriman her anne gibi bu durumdan memnundur. Kerim ve Kenan, Neriman’a göre iyi damat adaylarıdır. Neriman, Asi ile Kenan’ı yakınlaştırmak için gizli gizli planlar yapar ama bu planları suya düşer.
Demir, Asi’yi kaybetme korkusu içine girer. Kenan’la aralarındaki aşk savaşı iyice kızışmaya başlamıştır.

Süheyla yıllar önce kaybettiği çocuğunun mezarını bulmakta kararlıdır. İhsan’dan bu konuda yardım ister. Süheyla ile İhsan’ın görüşmesine hiç umulmadık biri tanık olur. Onların geçmişini öğrenen bu kişi; bu bilgiyi ikisinin aleyhine kullanacaktır.

Demir, Bülent’le ilgili hoş olmayan bilgiler edinir ve İhsan’ı uyarır. İhsan, Demir’e karşı dik durmak için Bülent’le ortaklığını ısrarla devam ettirir. Ama Bülent, İhsan’ın başını büyük bir belaya sokacaktır. Kozcuoğlu Ailesi’ni derinden sarsacak kötü bir sürpriz beklemektedir.

BÖLÜMLER