X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

11.bölüm

Asi ile Demir’in arası açılıyor

İhsan’ın tutuklanması, başta Asi olmak üzere herkeste bir şok etkisi yaratır. Asi, olanlardan Demir’i sorumlu tutar ve yavaş yavaş ona karşı kin gütmeye başlar. Demir ise Asi’ye kızacak durumda değildir. Olayların bu noktaya gelmesini istememiştir ama kendi hatasının da farkındadır. Kendini affettirmek için Asi’ye yardımcı olmaya çalışır ama bu yardımlar Asi tarafından fark edilemez. Bu durumu fırsat bilen Kenan, Asi’nin gözüne girmeye başlar. Üstelik Demir tarafında, Demir’le Asi’nin ilişkisini zedeleyecek beklenmedik bir kişi ortaya çıkar.
Cemal Ağa, Süheyla’nın çocuğunun kimden olduğunu merak etmekte ve bu kişinin İhsan olduğundan şüphelenmektedir. İhsan’a olan kızgınlığı iyice artar. İhsan’ın yokluğunda Neriman’a ve kızlara sahip çıksa da aslında niyeti başkadır. Damadının hapiste olması işine gelir. Ancak bu durum Asi’yi git gide bir çıkmaza sürüklemektedir. Demir, Asi’yi bu çıkmazdan çıkarmak istemektedir. Demir, Asi’yle ilgilenirken hiç ummadığı birinin engeline takılır ve saldırıya uğrar.

BÖLÜMLER