X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.bölüm

Demir, Asi’ye kırılıyor

Kanal D’nin, başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç’in oynadıkları sevilen dizisi “Asi”nin bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Asi’nin babasını kurtarmak için Bülent’in peşinden Halep’e giden Demir, Kenan’ın İhsan Bey’in kefaletini ödediğini öğrenince derinden yaralanıyor. Zira bu durum onun için, Asi’nin Kenan’a evet demesi anlamına geliyor.

Demir, İhsan’ı kurtarmakta kararlıdır. Bunun için, Kerim’le beraber Bülent’in peşine Halep’e giderler. Onların Halep’e gittiklerini kimse bilmemektedir. Asi ise Demir’i aramaktadır. Çünkü iyice köşeye sıkışmıştır. Babasının kurtuluşu, dudaklarının arasından çıkacak kelimeye bağlıdır. Asi, Demir’in yokluğunda kendini çaresiz hisseder. Kenan’ın, Neriman ve Cemal Ağa’nın müdahalesiyle Asi ile birlikte olma ümidi iyice artar ve İhsan’ın kefaletini ödemeyi kabul eder. Demir’in yokluğu Kenan’ın kahramanlık yapması için iyi bir fırsattır. Asi, Kenan’ın bu yardım çabasına nasıl karşılık verecek? Demir’i beklemeyi göze alacak mı?

Bülent’i geri getirmek Demir’in sandığı kadar kolay olmaz. Demir ve Kerim bir pusunun içine düşerler. Hayatları tehlikededir. Onların bu tehlikeden kurtulmasına yardımcı olacak bir kişi vardır. Demir, Bülent’i getirmenin yanı sıra başka bir kahramanlık daha yapacaktır.  Demir, Kenan’ın İhsan’ın kefaleti ödediğini öğrenir. Demir için bu, Asi’nin Kenan’a evet demesi anlamına gelmektedir. Bu durum Demir’i yaralar. Acaba Demir Asi’yi affedebilecek midir?

 

BÖLÜMLER