X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

14.bölüm

Asi aşkının peşine düşüyor

İhsan’ın hapisten çıkması herkesi rahatlatır ancak sorunlar hemen çözülecek gibi değildir. Ödemesi gereken senetler hala aile için bir tehlikedir. İhsan topraklarını kaybetmemek için Demir’le anlaşma yoluna gider. İhsan’ın hapisten kurtulmuş olmasına en çok sevinenlerden biri de Kerim’dir. Kerim, Defne’yi ailesinden istemeye karar verir. Süheyla bu karara karşı çıkar. Süheyla’dan yana olan Leyla da Kerim’in kararını geciktirmek için gizli bir plan yapar. Defne ve Kerim’i yeni engeller beklemektedir.
Demir, Asi’ye kendisini beklemediği için son derece kızgındır. Asi Demir’e kendini anlatmaya çalışsa da Demir son derece katıdır. Asi’yi dinlemek bile istemez. Artık aşkının peşine düşme sırası Asi’dedir. Acaba Asi’nin çabaları Demir’i yumuşatmaya yetecek midir? Demir duygularına daha ne kadar hakim olabilecektir? 

BÖLÜMLER