X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15.bölüm

Asi ve Demir aşka yelken açıyor

Kanal D’nin, başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç’in oynadıkları sevilen dizisi “Asi”nin bu akşam ekrana gelecek bölümünde; birbirlerine duygularını ifade etmenin mutluluğunu yaşayan Demir ve Asi, aşka yelken açıyor.

Demir ve Asi birbirlerine duygularını ifade etmenin mutluluğunu yaşarken, Defne ve Kerim de ilişkilerinde önemli bir dönemden geçmektedirler. Gece vakti Defne’nin Kerim’le konuşmasından rahatsız olan Neriman, Defne’ye yasak koyar. Defne nişanlanana kadar yalnız başına Kerim’le görüşemeyecektir. Neriman’ın Defne ve Kerim’e koyduğu yasak, Asi ve Demir’in yüzünü güldürür. Bu sayede yan yana olmayı başarırlar.

Defne’nin nişanı Cemal Ağa’nın gücünü göstermesi için bir fırsattır. Cemal Ağa başta Defne olmak üzere torunlarını hediyeye boğar. Ancak kendi ailesini mutlu ederken Süheyla’yı da mutsuz etmektedir. Yasemin ve Ökkeş’ten aldığı yeni bilgilerle Süheyla’nın çocuğuna bir adım daha yaklaşır.

Nişan için Demir’in Asi’ye küçük bir sürprizi vardır. Bu sürpriz bir anlamda duygularının ifadesidir. Ama Cemal Ağa’nın oynadığı oyun herkesin ezberini bozar.

BÖLÜMLER