X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18.bölüm

Ağıldaki yangın gerçekleri ortaya çıkarıyor

Ağılın yanmasını haber alan herkes Kozcuoğlu çiftliğine koşar. İhsan ve Demir, Aslan’la Asi’yi alevlerin içinden çıkarmayı başarırlar. Süheyla ve İhsan’ın; Fatma ve Ökkeş kadar Aslan’ın canından da endişe etmeleri herkesi şaşırtır. Ortada anormal bir durum vardır. Herkes bir şeyler olduğunu sezinlemekte, bir an önce olan biteni öğrenmek istemektedir. Kimsenin ağzını bıçak açmayınca gerçekleri açıklamak Cemal Ağa’ya düşer. Gerçekler herkeste deprem etkisi yaratır. Herkes olan bitenin sorumlusu olarak İhsan’ı görür. İhsan istenmeyen adam olmuştur. Aslan’ın ise İhsan’la olan hesabı bitmemiş, tam tersi hesaplaşma faslı yeni başlamıştır. Aslan’ın öfkesi daha tehlikeli adımlar atmasına neden olur.
Asi artık Demir’in kendisinden uzaklaşmasının nedenlerini çok iyi anlamaktadır. İkisi de bu ilişkinin imkansızlığının farkındadır. Birbirine yakın olmak isterlerken uzak durmak zorundadırlar. Ama ayrı kalmak sandıkları kadar kolay değildir.

BÖLÜMLER