X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

22.bölüm

Demir, Asi’ye söz veriyor

Kanal D’nin, başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor,Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç’in oynadıkları sevilen dizisi “Asi”nin bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Demir, Süheyla ile karşı karşıya gelme pahasına da olsa, Aslan’ı durduracağına ve onun çiftliğin sahibi olmasını engelleyeceğine dair Asi’ye söz verir.

Kozcuoğlu Ailesi ciddi bir tehditle karşı karşıyadır. Aslan, Süheyla’nın kendisine verdiği yetkiyle İhsan’ın ödenmeyen senetlerini eline geçirmiştir. Bu yolla çiftliğe sahip olacak ve İhsan’dan intikamını alacaktır. Aslan’ın yarattığı bu çıkmaz Asi’nin Demir’e duyduğu güveni tekrar yitirmesine sebep olur. Asi, Demir’i senetlere sahip çıkmamakla suçlar. Zaten bütün bunları başlatan Demir’in kendisi değil midir? Demir, Süheyla ile karşı karşıya gelme pahasına da olsa, Aslan’ı durduracağına dair Asi’ye söz verir. Acaba Demir bunu başarabilecek midir? Asi, Demir’e tekrar güven duyabilecek midir?

BÖLÜMLER