X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

29.bölüm

Demir’i, Asi’yi kaybetme korkusu sardı

Kanal D’nin, başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor,   Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç’in oynadıkları sevilen dizisi “Asi”nin bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Ali’nin Demir’e, Asi’ye karşı hissettiklerini açık bir şekilde ifade etmesi Demir’i rahatsız ediyor ve Asi’yi kaybetme korkusu sarıyor.

Ali’nin Demir’e, Asi’ye karşı hissettiklerini açık bir şekilde ifade etmesi Demir’i rahatsız eder. Asi’yi kaybetmek istememektedir. Ali ile arasına mesafe koymak isterken Asi ile yakınlaşmaya çalışır. Ancak Süheyla’nın git gide kötüleşmesi Demir’in elini kolunu bağlar. Ailesiyle daha fazla ilgilenmesi gerekmektedir. Demir’in yokluğu Asi ve Ali’nin daha fazla vakit geçirmesine neden olur. Ali, Asi ile yan yana olmak için her türlü fırsatı değerlendirmektedir. Ali’nin Asi’nin kalbini çalmak için oynadığı oyunlar Demir’i çileden çıkartır. Demir’in Ali ile görülecek bir hesabı vardır.

 

BÖLÜMLER