X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

3.bölüm

Demir’den Asi’ye ilginç teklif

Kanal D’nin, başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç’in oynadıkları sevilen dizisi “Asi” nin bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Demir, Asi’ye babasının borçlarını ödeyebilmesi karşılığında ilginç bir teklif yapıyor.

Demir, Asi’nin düşmanının kızı olduğu gerçeğiyle sarsılmıştır. Antakya’ya geldiğinden beri onu etkisi altına alan bu güzel kız, İhsan Kozcuoğlu’nun kızıdır. Ancak Kozcuoğulları’na duyduğu öfkeyi kimse durduramaz. Demir, küçük bir çocukken intihar eden annesinin intikamını almak için kolları sıvar. İhsan Bey için yepyeni planları vardır. Kozcuoğlu Ailesi, binbir güçlükle elde ettikleri hasatı yine satamama tehlikesiyle karşı karşıyadırlar. Demir, Asi’ye babasının borçlarını ödeyebilmesi karşılığında ilginç bir teklif yapar. Asi, Demir’in teklifini düşünürken, Kerim’le Defne arasındaki yakınlaşma da her geçen gün artar. 

 

BÖLÜMLER