X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

32.bölüm

Asi ve Demir birbirlerini kıskanıyor!

Demir, Arif ve Ökkeş’in yardımıyla Zeynep yüzünden başına gelen tehlikeyi savuşturmaya başarır. Ancak Demir’in çiftliğinde silahların patlaması Zeynep’in varlığını herkesin öğrenmesine neden olur.

Demir’in Zeynep’i korumak için çırpınmalarına şahit olan Asi, Demir’i iyice kıskanmaya başlar. Üstelik Zeynep’in korkuyla söylediği bir takım sözler bazı dedikoduların yayılmasına neden olur. Her şeye rağmen Demir, Zeynep’i koruma konusunda ısrarcıdır. Mağdur bir insanı yarı yolda bırakacak değildir.

Asi ve Demir’in uzaklaşmasını fırsat bilen Ali atağa geçer. Asi’ye karşı hissettiği yoğun duygularını ifade etmenin bir şeklini bulur; ona şaşıracağı bir teklif yapar. Şimdi kıskanma sırası Demir’dedir.

Asi, Demir’e büyük bir yalan söyleyerek sonuçlarını bilmediği bir oyunun ortasına kendini atar.

BÖLÜMLER