X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

34.bölüm

Asi’de muhteşem sezon finali

Asi, Demir’den duydukları karşısında yıkılır. Söylediği yalanın yarattığı kötü sonuçları düzeltmek için adım atmaz. Asi’ye göre Demir kendi seçimini yapmıştır. Demir ise Ekrem’e verdiği sözü yerine getirecek ve Zeynep’le en kısa zamanda nişanlanacaktır. Ancak bu nişan tamamen Zeynep’le yapılmış bir sözleşmeden ibarettir. Bu nişanlılık anlaşması Zeynep ve Demir arasında gizli kalacaktır. Demir’in nişanlanmasına başta Melek ve Kerim olmak üzere herkes karşıdır. Demir’in artık kendi yolundan gittiğini anlayan Asi, Ali’nin evlenme teklifini gönülsüz bir şekilde kabul eder. Her ne kadar Asi ve Demir birbirinden vazgeçmiş gibi görünseler de yakınları bu ayrılığı engellemek için ellerinden geleni yapacaklardır.
Demir, Asi’nin kendisine söylediği evlilik yalanını öğrenecek mi? Asi, Demir’in anlaşmalı bir nişan yaptığını anlayacak mı?

 

BÖLÜMLER