X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

36.bölüm

Demir’in başı büyük dertte

Demir’in Aslan’ı korumak için polise eksik ifade vermesi başına büyük belalar açıyor. Savcının gözünde Demir, birinci dereceden şüpheli konumuna geçiyor.
Asi, Demir’in evlenme teklifini kabul etmiştir. Demir’in diğer sürprizi Asi’yi daha çok mutlu eder. Demir, Paris’ten muhteşem bir gelinlik getirmiştir. Asi bir an evvel gelinliği görmek ister. Galip’in cinayet gecesiyle ilgili polise verdiği ifade ortalığı karıştırır. Savcı, Demir’in ifadesini alır. Aslan savcının istediği tüfeği teslim etmemiştir. Her şey Demir’in aleyhine dönmeye başlar. Demir’in Aslan’ı korumak için polise eksik ifade vermesi başına büyük belalar açar. Savcının gözünde Demir birinci dereceden şüphelidir. Neriman Hanım’ın bu olaylara tepkisi çok sert olur. Aslan’ı evden kovar. Asi’nin Demir’le görüşmesini yasaklar. Buna rağmen Demir, Asi ile evlenme istediğini İhsan Bey’e söyler. Ali Galip’le bir anlaşma yapar. Bu Demir için felaketin başlangıcı olacaktır.

BÖLÜMLER