X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

38.bölüm

Demir ile Asi nikâh hazırlığı yapıyor

Demir, raporun temiz çıkmasıyla cinayet suçlamasından kurtuluyor. Ve  hiç vakit kaybetmeden Asi ile nikâh hazırlıklarına başlıyorlar.
Raporun temiz çıkmasıyla Demir şimdilik cinayet suçlamasından kurtulmuştur. Asi ve Demir büyük bir mutlulukla nikâh hazırlıklarına başlarlar. Sade bir nikâh töreniyle biran evvel dünya evine girmekten başka bir dilekleri yoktur. Cemal Ağa vasiyetinde, Asi için davullu zurnalı, dillere destan bir düğün istemiştir. Neriman ise halen kararsızdır. Süheyla’nın kız istemek için bile olsa evine gelmesine karşıdır. Süheyla da Neriman’ın kapısına gidip kız istemeyi kabul etmez. Süheyla ile Neriman arasındaki soğuk savaş aşıkların mutluluğuna gölge düşürür. Bu krizi Defne ve Kerim çözmeyi çalışırlar. Ali evliliği engellemek için elini çabuk tutmak zorundadır. Ali, tek suç kanıtı olan cinayet silahına ulaşmayı başarır. Demir, nişan yüzükleri elinde Asi’nin kapısını çalar. 

BÖLÜMLER