X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

40.bölüm

Demir tutuklanıyor, Asi şokta

Demir, nikâh masasında tutuklanıyor. Asi ise, en mutlu gününü yaşarken bir anda kendini korkunç bir kâbusun içinde buluyor.

Demir’in nikâh masasında tutuklanması iki ailede de şok etkisi yaratır. İhsan Bey rahatsızlanır. Asi en mutlu gününü yaşarken bir anda kendini korkunç bir kâbus içinde bulur. Bu kez aşkın arasına demir parmaklıklar örülmüştür. Cinayet silahı Demir’in evinde bulunmuştur. Bu durumda Demir tutuklu yargılanacaktır. Hem Asi hem Demir bu olayın bir komplo olduğundan emindir. Savcı ise Demir’in kasten değilse de kazayla Cemal Ağa’yı öldürmüş olabileceğini düşünmektedir. Bu ihtimal üzerine Asi’nin Demir’le konuşmasını ister. “Demir suçunu itiraf ederse, daha az ceza alacaktır”. Aslan’ın cinayet gecesiyle ilgili anlattıkları ise Asi’nin kafasını iyice karıştırır. Asi, cinayet gecesi yaşananları konuşmak üzere Demir’i ziyarete gider. Bu görüşme, Asi-Demir aşkında yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.
Demir’in tutuklanması bütün aileyi derinden etkiler. Defne ve Kerim evliliği sarsılmaktadır. İhsan Bey’in Demir’i kurtarma çabası Süheyla ile yakınlaşmasını sağlar. Neriman bu durumdan rahatsızdır. Asi ve Demir’i ayırdığını düşünen Ali ise zaferini kutlamaktadır. Sarmaşık’la gizli aşk yaşayan Aslan, aileden birine yakalanır.          
 

 

BÖLÜMLER