X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

44.bölüm

Asi ile Demir boşanacak mı?

İhsan Bey’in, Demir ile Asi’nin boşanmasına onay vermemesi üzerine, yeni evli çift baş başa kalıp hesaplaşmak zorunda kalıyor.

İhsan Bey, Demir ve Asi’nin boşanmasına onay vermez. Yeni evli çift, kendi evlerinde baş başa kalıp hesaplaşmak zorunda kalır.  İkisi de önce karşı tarafın geri adım atmasını bekler. Yakınlık, hem tutkuyu, hem öfkeyi ateşleyecektir. Asi, Melek’e yakınlaşmaya çalışan Ali’nin niyetini anlar. Demir’i üzmeden bu tehlikeli ilişkiyi engellemeye çalışır. Uyarmak için Ali’yle görüşür. Bu bulaşmaya uzaktan tanık olan Demir çok öfkelenir. Üstelik Asi’yi deli gibi kıskandığını da fark etmiştir. Demir’in kıskançlığı aşka mı, yoksa ayrılığa mı sebep olacak?
Kerim’i başka bir kadınla gören Defne, eşinden bir açıklama bekler. Kerim ise geri adım atmaz ve “aldatmadım” ama “aldatabilirim” der. Defne böyle bir evliliği sürdürmek isteyecek mi? Defne, sorurunun şimdilik sadece Asi ile paylaşır. Asi kendi evliliğindeki sorunlar yetmezmiş gibi ablasının sorunlarıyla da uğraşmak zorundadır. Oğlunun Sarmaşık’la bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Süheyla tedbir olsun diye Aslan’ı kendi evine getirir.  Sarmaşık özlemi Aslan’a iyi gelmez. Aslan’ın evdeki varlığı Ali ile gizli görüşmelere devam eden Melek’in başına bela olur. Neriman yine kaş yapayım derken göz çıkarır. İhsan’a sürpriz olsun diye Demir’den kocasının çiftliğini satın alır. Karşılığında ise İhsan’dan Süheyla ile ortaklığını bitirmesini ister. Bu kez İhsan karısına karşı hoşgörülü olmayacaktır.

BÖLÜMLER