X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

46.bölüm

Asi ile Demir aşka kavuşuyor

Asi ile Demir hiç ummadıkları bir yerde yeniden birbirlerine ve aşka kavuşuyorlar.
Demir, Asi’yi yeniden kazanmaya kararlıdır. Aşkına karşı haksızlık ettiğini anlamıştır. İlk iş boşanma dilekçesini yakar. Asi için yeni bir nikâh yüzüğü alacaktır. Demir’e kırgın olan Asi ise bütün enerjisini yeni başlayacağı organik tarım işine vermiştir.  Demir bu aşamada eşine, yeni işinde destek olur. Büyük hesaplaşmalardan sonra hiç ummadıkları bir yerde aşka kavuşurlar. Ama sorunlar peşlerini bırakmaz. Defne ailesine yansıtmadan Kerim’le boşanma planları yaparken dedikodular yayılmaya başlar. Neriman ve Süheyla bu aldatma skandalının İhsan’ın kulağına gitmesini engellemek için birlikte hareket eder.  Süheyla’nın savcı ile çok sık görüşmeye başlaması çevrede dikkat çeker. İhsan, Kerim’in Defne’yi aldattığını öğrenir.
Melek, Ali’yle görüşemedikçe aşkını içinde yaşamaya başlar. Ali, Melek’e ulaşmakta kararlıdır. Diğer yandan Demir’in iş ortağını kendi tarafına çekmeye çalışacaktır. Ali, Demir’e karşı savaşını her yönden sürdürür.
Fatma, Aslan’ın Sarmaşık’la gizli aşk yaşadığını öğrenir. Bu olay duyulmadan bir çare aramaya başlar. Sarmaşık, Neriman’ın yanına Cemal Ağa konağa geri döner.
Asi ve Demir kendi sorunlarını aştıklarında iki aile içinde gelişen sorunlarla uğraşmak zorunda kalacaktır. Üstelik iş nedeniyle karşı karşıya gelirler. 
Demir fabrika yapmayı planladığı arazi yakınında Asi’nin organik tarım yapacağını öğrenir. İki aşık iş nedeniyle karşı karşıya gelir. Asi geri adım atmaz. Demir’in ortakları tehlikelidir. Demir’i işten vazgeçmemesi yönünde sıkıştırırlar.

         

BÖLÜMLER