X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

47.bölüm

Ali, Demir ile Asi’yi karşı karşıya getiriyor

Asi ile Demir birbirlerine kavuşmuşlardır ancak, Ali’nin kurduğu tuzak Asi ve Demir’i karşı karşıya getirir. Asi büyük bir heyecanla organik tarım yapacağı arazide çalışmaya başlar. Kısa zaman sonra tarlasının hemen yanında Demir’in bir fabrika kuracağını öğrenir. Asi, Demir’den bu projeden vazgeçmesini ister. Demir kolayca vazgeçebilecek durumda değildir. Ortakları vardır. Bu nedenle araları açılmaya başlar. Demir aşkını daha fazla üzmek istemez, ekonomik olarak zarara uğramayı göze alarak o bölgede fabrika yapmaktan vazgeçer ve anlaşmayı iptal eder.
İhsan Bey, Defne ve Kerim’in boşanma kararını verir. Defne ile görüşmesi, konuşması yasaklanmıştır. Kerim bu durumu kabullenemez. Defne aldatılmanın bedelini ödetmeye kararlıdır. Kerim’in mal varlığına ortak olacağını açıklar.
Ali, Demir’in işini baltalamak için ortaklarını kışkırtır.  Demir’e gözdağı vermek isteyen ortakları ise evini ateşe verir.

 

BÖLÜMLER