X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

52.bölüm

Demir ile Asi arasında yeni bir kriz

Ali, Asi’ye daha yakın olmak için Melek’le evlenmek istediğini açıkça Asi’ye söylemiştir. Asi çok zor bir durumda kalır. Bu bilgiyi Demir’le paylaşabilecek midir? Daha önce Melek’in mutluluğu için bu evliliğe onay veren Asi, bu kez evlenmelerine karşı çıkar. Oysa Demir kardeşinin evlenmesine çoktan razı olmuştur. Ali’nin masum bir akşam yemeği için Demir ve Asi’ye gönderdiği çiçek yeni bir krize neden olur. Ali, bu yemekte Asi’den nikah şahidi olmasını ister.  Ali, Asi ve Demir arasında yeni bir güvensizlik ortamı yaratmayı başarabilecek midir?
Demir babasının yaşadığına dair güvenilir kanıtlar bulur. İki aşığın birbirlerinden sakladıkları bilgiler, aralarında yeni bir krizin doğmasına neden olur.
Savcının Demir’in babasıyla ilgili gizli yürüttüğü soruşturma İhsan Bey’e gelir. İhsan ve Süheyla, Demir’in babasına ait bazı sırları saklamıştır.
Zafer’in Defne’yle yakınlaştığını gören Kerim, kıskançlık krizlerine girer. Kıskanılmak Defne’nin kırılan gururunu onarmaya acaba yetecek midir?
Kozcuoğlu çiftliğini bebek sevinci sarmıştır. Gonca’nın bebeğine isim bulma telaşı sevimli bir yarışa döner. Gonca isim verme hakkını bebeğin ebesi Asi’ye verir. Demir yeni bilgilerle yollara düşer. Suriye’de babasını ararken peşine takılan tehlikeden habersizdir.

BÖLÜMLER