X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

54.bölüm

Demir ile Asi’nin arasına geçmiş giriyor

Demir ile Asi’nin arasına bu kez de geçmişin acı hesapları giriyor. Asi ve Demir arasına geçmişin acı hesapları girer. Demir’in babası Haydar, Kozcuoğlu Ailesi’ne karşı duyduğu kin ve nefreti Asi’ye yansıtır.
Demir, Asi’ye düşmanca davranan babasına karşı durabilecek midir? 
Ali ile Melek’in de yanlarına yerleşmesiyle, konak hayatı Asi için bir karabasana dönüşür. Gergin ve heyecan dolu anlar yaşanır. Demir üzülmesin diye bir süre kayın pederi Haydar’ın hakaretlerine direnmeye çalışan Asi’nin sonunda sabrı taşar. Ali’nin her fırsatta Asi’ye yakınlaşma çabaları yeni bir felaketin başlangıcı olur.
Zafer’in Defne’ye karşı gittikçe artan ilgisi, Kerim’in içinde fırtınalar kopmasına neden olur. Kıskanmak, bir aşkı yeniden ateşlemeye yetecek midir? Kerim’e acı çektirmek isteyen Defne, Zafer’in kendisine olan ilgisini bu oyuna alet edebilecek midir?
Haydar’ın geçmişiyle ilgili sır ortaya çıkar. İhsan Bey, Haydar’la ilgili gerçekleri Demir’e açıklayabilecek midir? Tüm bu soruların cevabı, dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

 

BÖLÜMLER