X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

55.bölüm

Demir ile Asi romantik bir yolculuğa çıkıyor

Asi’yi uzun zamandır ihmal ettiğini fark eden Demir, eşiyle birlikte romantik bir yolculuğa çıkıyor.
Babası ile Asi’yi barıştırmayı başaran Demir, kardeşinin derin bir bunalıma sürüklendiğini göremez. Ali, Asi’ye karşı duygularını Melek’e de itiraf etmek zorunda kalır. Asi, evini terk etmesi için Ali’ye birkaç gün süre verir. Aksi takdirde her şeyi Demir’e açıklayacaktır. Asi’yi uzun zamandır ihmal ettiğini fark eden Demir, eşiyle birlikte romantik bir yolculuğa çıkar. Demir ve Asi evliliklerinin en mutlu anlarını yaşarken, adı Melek olan güvercin, kafesten uçacaktır.    
Defne, Haydar’ı ölümle tehdit eden Zafer’den hesap sorar. Zafer bir karar vermek zorundadır. Aşk mı, intikam mı? Kerim ise Defne’yi Zafer’e kaptırmamak için harekete geçer. Süheyla’ya aşkını ilan eden savcı Namık, bir yüzükle evlilik teklif eder. Süheyla hayatının kararını vermek zorundadır. Son kez İhsan Bey’in fikrini öğrenmek ister.  
Hamile olabileceğinden şüphelenen Asi, emin olmak için doktora gider. Demir ise eve geldiğinde kardeşinin yazdığı “son mektubu” bulacaktır. 

   

BÖLÜMLER