X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

57.bölüm

Yıllar sonra…

Aradan yıllar geçiyor ve her şey unutuluyor. “Peki ya aşk unutulur mu?” sorusu ise kalplerdeki yanıtını arıyor.
Kardeşinin ölümünden sonra Asi’yi terk edip giden Demir, teyzesinin kaza haberiyle beş yıl sonra yeniden Antakya’ya döner. Geçen yıllar, Asi’nin, Demir’e olan öfkesini, kırgınlığını unutturabilmiş midir? Demir’i gördüğünde, Asi’nin kalbi acaba yeniden aşkla çarpacak mıdır?
Demir, Antakya’ya girerken karşılaştığı sevimli kızın kendi kızı olduğunu bilmemektedir.
Demir’le birlikte gelen Kerim ise, Defne ile Zafer ilişkisini öğrendiğinde Antakya’da kalmaya karar verir. Kerim, yıllar önce kaybettiği aşkını kazanmak için Demir’den daha atak davranır. Defne ise Zafer’le evlenmek üzeredir. Ancak İhsan Bey bu evliliğe karşıdır. Demir’in dönüşü Asi ve ailesinde büyük bir tedirginlik yaratır. Demir’in, Asya’nın kendi kızı olduğunu öğrenmesiyle birlikte her şeyin yeniden başlayacağından korkarlar. Asi, Demir’le karşılaşmak bile istememektedir. Demir ise uzaktan bile olsa son bir kez Asi’yi görmek için çabalarken, Asi’nin bir kızı olduğunu öğrenir.  

BÖLÜMLER