X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

58.bölüm

Asya, Demir’in yüreğinde yeni bir umut oluyor

Asya’nın kendi kızı olabileceğinden şüphelenen Demir, Antakya’da kalmaya karar verir. Asi ve Demir ayrılalı beş yıl geçtiği halde Asya nüfus kaydında dört yaşında görünmektedir. Demir, ayrı geçirdikleri sürede Asi’nin hayatına başka bir erkek girip girmediğini araştırır. Diğer yandan Süheyla ve Kerim’in de bu konuyu araştırması Asi’yi tedirgin eder. İki aile arasında gerilim tırmanır. Yıllar sonra Demir’le yeniden karşılaşan Asi’nin duyguları karma karışık olur.
Asi, Demir’in babalığı hak etmediğini düşünür, kızını paylaşmamakta kararlıdır. Ama bu gerilime ne kadar dayanabilecektir? Demir ise hayata yeniden sarılmak istemektedir. Asya’nın kendi kızı olabileceğini düşündükçe Asi’ye olan öfkesi artar. Asi’nin karşısına geçip hesap sormaktan çekinmez. Aşk ve öfke ikisinin de uykularını kaçırır.
Defne’ye layık bir eş olduğunu kanıtlamak isteyen Zafer, İhsan Bey’in gözüne girmeye çalışır.  Defne’yi yeniden kazanmakta kararlı olan Kerim ise hiç beklenmedik bir sürpriz yapar. Aşkı için iş kariyerinden vazgeçecektir. Kozcuoğlu Ailesi’ne kendisini affettirmek isteyen Aslan ilk önce küçük Asya’nın gönlünü kazanmaya çalışır.
Asya, babasının tek hatırası olan altın kolyeyi kaybetmiştir. Kolye sabun töreninde yeni sahibini bulacaktır. Asya heyecanla defneyaprağı toplamaya çıkar. Demir defneyaprağı toplayan Asi’yi izlerken eski günleri hatırlar.  

BÖLÜMLER