X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

66.bölüm

Büyük aşk yeniden alevlenecek mi?

Asi, Demir’e hâlâ aşık olduğundan emin olurken, Demir ise hastalığından ötürü ondan uzak durmaya çalışıyor.
Demir'le dans eden Asi, Demir’e hâlâ aşık olduğundan kesinlikle emin olur. Duygularının karşılığı olup olmadığını anlamak için biraz daha sokulduğunda Demir'in soğuk yüzüne değer. Demir ise, halen Asi'ye deli gibi aşık olmasına rağmen hastalığından ötürü ondan uzak durmaya çalışır. Ama bu kadar yakınlaşmışken artık uzak durabilecek midir? Üstelik Asya, sürekli onları birarada olmaya mecbur ederken.
Asya, Demir'den uçurtma yapmasını ister. Demir, hayatının en mutlu anlarını aşkı ve kızıyla yaşamaktadır. Bu mutlu günler bitecek mi?
Hem aşkını, hem de en yakın dostunu kaybetmek üzere olduğunu düşünen Kerim, çaresizdir.  Zafer'le Kerim'in mutfaktaki savaşı Defne'yi çok eğlendirir. Neriman Hanım, Zafer'den yanadır. Neriman Hanım kızlarına otoritesini gösterir. Asi'nin Demir'le, Defne'nin de Kerim'le yakınlaşmasına göz yummayacaktır. Asi ise yeniden “en azından kızları” için biraya gelme ihtimalini sorar. Demir ayrı kaldıkları beş yıl içinde Asi'nin bir kez onu görmek için geldiğini öğrenir. Demir hastalığını Asi'den gizlemekte kararlıdır. Ama İhsan Bey, Süheyla'dan gerçeği öğrenir.    

BÖLÜMLER