X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

67.bölüm

Aşk, Demir’i hayata bağlayabilecek mi?

Demir, kanser tedavisine başlaması gerektiği halde, İstanbul’a gitmeyip aşkının ve kızının yanında kalıyor.
Demir, Asi’den uzak durmak ister ama, yüreği onu her defasında ona götürür. Kanser tedavisine başlaması gerektiği halde Asi ve kızını bırakıp gidemez. Asi ise Demir'deki bu gel-gitlere anlam veremez. Demir'in kanser olduğu bilgisi yayılmaya başlamıştır. Demir ve Asi gözlerden uzak aşklarını yaşarken, teyzesi tedavi için seferber olur. Süheyla, İhsan ve Haydar, Demir'e ilik verebilmek için gönüllü doner olurlar. Kan vermek üzere gizlice İstanbul'a giderler. Ancak Neriman Hanım ve Namık Bey bu yakınlaşmayı yanlış anlayacaktır. İhsan ve Süheyla arasında yeniden bir ilişki başladığını sanırlar.
Zafer kendisini polise yakalatmaya çalışan İngiliz'in Kerim olduğundan şüphelenir ve bu konuyu araştırır. Bu arada Kerim ve Defne aşkı yeniden ateşlenmiştir.  Kerim yeniden Defne'yle evlenmek ister. Aslan boyundan büyük bir aşka yelken açmaktadır. Aslan'ın kurları doktor İnci Hanım'ı eğlendirir. Yıllar sonra Demir ve Asi ilk kez bu kadar yakınlaşmıştır. İkisinin de aşka direnecek gücü kalmamıştır.

 

BÖLÜMLER