X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

10.bölüm

Behlül hasta, Bihter başında

Behlül’ün ateşi yükseliyor ve yalıya geliyor. Bihter de onu iyileştirmek için başından ayrılmıyor. Firdevs Hanım hayati tehlikeyi atlatır. Firdevs Hanım’ın yalısı boşaltılırken, Bihter, annesinin hastaneden çıktıktan sonra geçici bir süre için yanında kalmasını ister. Firdevs Hanım bu kararı memnuniyetle karşılar.
Adnan Bey, Firdevs Hanım’ın yalısını geri almak için Hilmi Bey’le pazarlığa oturur. Ancak Hilmi Bey’in yalıdan kolay kolay vazgeçmeye niyeti yoktur. Sonunda karısı Aynur Hanım da Hilmi Bey’e rest çeker ve oğlu Nihat’la arasını düzeltmezse boşanmaya karar verir.
Okul takımıyla finale kalan Bülent, Ankara’da final maçı oynayacaktır. Adnan Bey, Bülent’i yalnız bırakmak istemez. Bihter annesiyle ilgilenmek isteyince, Adnan Bey’e Deniz Hanım, Nihal ve Beşir eşlik eder. Çıktıkları bu kısa yolculuk en çok Deniz Hanım’ı mutlu eder.
Öte yandan Behlül ateşlenip eve gelince, Behlül’ü iyileştirmek Bihter’e düşer. Behlül Bihter’e karşı hissettiği çekimden huzursuz olur.
Yalıya yerleşen Firdevs Hanım, Bihter ve Behlül arasındaki yakınlaşmayı hemen fark eder. Ziyagil yalısında renkli günler başlamıştır artık.

 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR