X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.bölüm

Bihter, Adnan’a rest çekiyor

Adnan’ın kendisinden daha da uzaklaşmaya başladığını hissedince paniğe kapılan, Bihter, kocasına büyük bir rest çekiyor.
Kendi yatak odasının dışında kalan Adnan Bey, büyük şaşkınlık içindedir.
Bihter, Firdevs Hanım’dan aldığı taktiklerle durumu toparlamaya çalışsa da, yaşananları hazmedemeyen Adnan Bey’in gönlünü almak bu sefer kolay olmayacaktır.
Öte yandan alt kattaki sırlar birer birer ortaya çıkmaya başlar. Kendisini Cemile’yle evlendirmek istediklerinden haberdar olan Beşir’e mutfak dar gelmektedir artık.
Adnan Bey’le buzların erimesi için planlar yapmaya devam eden Bihter, Adnan Bey’in kendisinden daha da uzaklaşmaya başladığını hissedince paniğe kapılır.
Adnan Bey’e büyük bir rest çeken Bihter, gecenin karanlığında güvenli bir limana sığınır.

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR