X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15.bölüm

Firdevs, Adnan’ın da gözünden düşüyor

Firdevs, çıkardığı olaylar yüzünden Adnan Bey’in gözünden iyice düşüyor. Bunu fark eden Bihter de annesinin kalması için yeni bir yer aramaya karar veriyor.
Nihal’in verdiği başarılı piyano resitalinin kutlama yemeğinde, Firdevs Hanım’ın estirdiği fırtına, Peyker’in erkenden doğuma alınmasına neden olur. Hastanede devam eden gerginlik, Peyker’in doğum haberiyle sevince dönüşür. Bu arada Nihal, başarısını gölgelediği için Firdevs Hanım’a karşı iyice cephe almıştır. 
Firdevs Hanım, çıkardığı olaylar yüzünden Adnan Bey’in de gözünden iyice düşmüştür. Bunu fark eden Bihter, annesinin kalması için yeni bir yer aramaya karar verir.
Beşir, resitale gidemediği için büyük hayal kırıklığı yaşayan Cemile yüzünden Nihal’i suçlar. Hatasını anlayan Nihal, kendini affettirmek için bir yol aramaya başlar.
Peyker, Nihat’la yaşayacakları yeni evlerini düzenlemek için Bihter’den yardım etmesini rica eder. Bihter, Peyker’in özel eşyaları arasında Behlül’ün Peyker’e yazdığı aşk notlarını bulur. Geçmişe ait bu anılar Bihter’in evliliği için büyük tehlike yaratacaktır.

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR