X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18.bölüm

İtiraf edilemeyen duygular

Behlül, Bihter’e karşı hissettiklerini kendine bile itiraf edemiyor. Bihter’in duygularını öğrenmeye çalışıyor ama Bihter de  oyuna gelmiyor. 
Bihter, Behlül’le Nihal’i konuşmak için girdiği Behlül’ün odasında Nihal’e yakalanınca zor durumda kalır. Bihter ve Nihal arasındaki gerginlik bu olaydan sonra daha da artar.
Behlül ve Bihter birbirlerinden kaçmak isterken yine karşı karşıya gelirler. Behlül, Bihter’e karşı hissettiklerini kendine bile itiraf edememektedir. Bihter’in duygularını öğrenmeye çalışır ama Bihter oyuna gelmez. 
Behlül’e karşı kendini nedense huzursuz hisseden Bihter ise, ondan uzaklaşmak ve Adnan’la daha yakın olabilmek için küçük bir hafta sonu kaçamağı ister. Adnan, Londra’da şık bir hafta sonu tatili organize eder. Araya giren mesafeler Bihter ve Behlül’ü birbirlerinden uzaklaştıramaz.
Bihter’in yokluğunda Nihal’i Behlül’e biraz daha yaklaştırmak isteyen Firdevs, yavaş yavaş Nihal’i de Behlül konusunda ikna etmektedir. Nihal kabul etmek istemese de Firdevs Hanım’ın bu çabalarından hoşlanmaktadır.
Bihter ve Adnan’ın seyahatleri dönüşünde evde Peyker’in bebeği için küçük bir kutlama yemeği düzenlenir. Kutlamaya Behlül de geç de olsa katılacaktır. Behlül’ün vereceği müjde Bihter ve Nihal’i şoke eder.

 

 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR